ÜNYE Müftülügü Kuran-i Kerim Ziyafeti

Ünyeliler Kur'an ziyafetine yoğun ilgi gösterdi

Ünye ilçe müftülüğü tarafından Merkez Kız ve Erkek Kuran Kursu avlusunda düzenlenen Kuran ziyafeti ve iftar yemeğine Ünyeliler büyük ilgi gösterdi.

Ünyeliler Kur''an ziyafetine yoğun ilgi gösterdi

MUSTAFA KEMAL YENİ/ÜNYE
Program Ünye ilçe Müftüsü Şakir Pinal' in açılış konuşmasıyla başladı. Müftü Pinal, "Ramazan ayının ülkemize milletimize islam alemine ve insanlığa hayırlar ve bereketler getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ederim. Duamız odur ki bu kutsal ay vesilesiyle gönüllerimiz daha çok heyecanla dolar hizmetlerimiz bu ayın bereketiyle daha da artar" dedi. Yalı Camii imam hatibi Murat Sivrikaya, Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında Türkiye birincisi olan Döşemedibi Mahallesi imamı Süleyman Şimşek ile Samsun İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Osman Eyüboğlu' nun gerçekleştirdiği kuran ziyafeti gönülleri mest etti. Program Kız Kuran Kurs'u öğrencilerinden Meryem Bayrak' ın duasıyla beraber yaklaşık 2 bin kişinin iftarlarını açmasıyla sona erdi. AKS tv ve Hizmet tv'den canlı olarak yayınlanan programa Ünye kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, daire amirleri, il ve çevre ilçe müftüleri, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

07.10.2007 yenisafak

------------------------------------------------------------------

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Kız ve Erkek Kuran Kursu’nda düzenlenen Kur’an ziyafeti ve iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Düzenlenen Kur’an ziyafeti katılanları coşturdu.

Ünye Kaymakamı Osman Günaydın ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu başta olmak üzere, daire amirleri, çevre ilçe müftüleri, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının katıldığı programa vatandaşların da ilgisi büyük oldu.

Program Ünye Müftüsü Şakir Pinal’in açılış konuşması ile başladı. Pinal konuşmasında; “Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve insanlığa hayırlar ve bereketler getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ederim. Duamız odur ki, bu kutsal ay vesilesiyle gönüllerimiz daha çok heyecanla dolar. Hizmetlerimiz bu ayın bereketiyle daha da artar” dedi.

Programda Yalı Cami İmam Hatibi Murat Sivrikaya, Kur’an-i Kerim okuma Türkiye 1.si Süleyman Şimşek ve Samsun İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doktor Osman Eyüboğlu Kur’an-ı Kerim okudu.

Geniş katılımlı iftar programı Kız Kuran Kursu öğrencisi Meryem Bayrak’ın duası ile sona ererken katılımcılar hep birlikte iftar açtılar.

Arkadaşların Burada !